Kábelvágás

 A vezetékek feldolgozása során modern géppark áll rendelkezésünkre. Rövidebb és hosszabb vezetékek egyaránt feldolgozhatók. Automata kábelvágó berendezésünk a 0,40 mm-től 17,50 mm-ig terjedő vezetékátmérő tartományt és 0,2-9999 mm-ig terjedő kábelhosszt képes feldolgozni.

 Krimpelés

 A kis és közepes sorozatokat modern, félautomata krimpelőgépekkel gyártjuk. A növekvő vevői igények miatt a feldolgozandó csatlakozók listája folyamatosan bővül. A nagy sorozatok gyártása automata berendezésekkel történik, melyek elvégzik a vezetékek méretre vágását, csupaszítását és mindkét oldalára a csatlakozó felrakását. A krimpelés megfelelőségét beépített elektronika ellenőrzi. A csatlakozók felrakása pneumatikus és elektromechanikus szerszámokkal történik. A magas minőségű gépek mellett folyamatos lehúzóerőméréssel illetve végellenőrzéssel is biztosítjuk a krimpelés 100%-os minőségét.

 Részegységszerelés

A csatlakozóházakkal, műanyag alkatrészekkel, lemez alkatrészekkel, vagy a beszerzett alkatrészekkel végzett szerelési munkákat egy komplett szettbe összeállítva, minőség ellenőrzést követően, a meghatározottak szerint csomagolva küldjük el Önöknek.

Comments are closed.