Magyarországon a kábelgyártás 1883-ban kezdődött, és az elmúlt 100 évben roppant gyorsan fejlődött. Mindez azért jelentős, mert a törekvéseket két világháború is hátráltatta, ennek ellenére a fejlődés töretlen maradt. Az egyre növekvő magyarországi vezetékigények zavartalan teljesítése érdekében megalapult a “Perci és Schacherer Első Magyar Távirdasodrony és Kábelgyár”. Később a cégtulajdonosok részvénytársaságot hoztak létre. A gyár jogutódja 1926-tól a Kábel Rt, majd 1952-1964 között a Kábel és Szigetelõanyaggyár lett. Ezek a gyárak évekig eredményesen járultak hozzá a megnövekedett vezeték igények kielégítéséhez.

Ezekre az alapokra helyezve cégünk a kábelek széles skáláját kínálja eladásra.

Az itt tárolt kábelek típusválasztéka, illetve a rendelkezésünkre álló technikai feltételek lehetővé teszik, hogy megrendelőink igényeit minél rövidebb időn belül teljesíteni tudjuk. Elsősorban hőálló (szilikon vagy teflon bevonatú) kábelekkel és vezetékekkel kereskedünk.

Cégünk alapos szaktudással, tapasztalattal és elégedett vevőkörrel rendelkezik a kábelkonfekcionálás területén.A kábelkonfekcionálás a feladathoz legmegfelelőbb eljárás szerint történik, készüljön a termék az autóipar vagy elektromos kéziszerszám gyártás céljából.

Számunkra meglehetősen fontos, hogy Partnereinknek minőségi terméket kínáljunk a lehető legkedvezőbb áron. Ez nem csak a már elkészült termékekre jellemző, hanem a részfolyamatok során is, mint például a krimpelés, a kábelkötegelés vagy az ónozás, így biztosítva Partnereink elégedettségét.

unas_479573

Comments are closed.